BABY FOOD PROCESSOR

Ibu ibu, perlu ke untuk beli baby food processor? Ke sekejap je guna? Mohon pendapat ibu ibu. Dan ibu ibu guna jenama apa? Terima kasih ❤️ #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

It can be use for a long term actually & sangat convenient. So kalau ada budget better beli je, memudahkan kerja untuk prepare makanan baby

3y ago

Baik baik. Terima kasih puan. Bercadang nak beli di shopee sahaja ni.