Baby Kurang Gerak

baby hrini mcm kurg gerak. stkt ni 2 kali je dia tendang. tu pun sbb usik perut kuat. bru gerak. lsptu dia tndg x kuat kcm slalu. lebih kpada gerak halus. sblum ni dh 2 kali pergi spital benda yg sama baby kurg gerak 😫 bila dh smpai spital elok pulak dia tendag kuat. ada x ibu yg mcm sy. dtg emergency bnyak kali sbb baby kurg gerak? kdg rasa down nk pegi emergency asek kena perli dengan nurse n dctor 😩 tolonggg sy dilema. ni anak first sy sygg sgat #firstbaby #bantusharing #advicepls

1 Balas

sy x pergi hospital pn sis .. sy pergi klinik bayar .. dy akn scan bby dan dy akn cek jantung bby .. alhamdullilah bby ok .. semalam bby sy trlalu aktif .. tp harini baru 3x tendangan ..