perut baby kecik

Saya dh 36minggu..p scan pg td dktor ckp berat bby sume ok..yg x ok dktor ckp perut bby kecik..so kne refer pakar secepat mngkin..ada x mummy2 yg kes mcm saya?ni anak first..saya risau ?

5 Balas

fikir yg baik2 saja ya mungkin posisi bdn baby didlm xbape jelas dlm scan..mcm kes kakak ipar sy scan kt kk doktor ckp prut baby kecik..dia jd down smpai menanggis2 jdnya..bila refer pakar lak scan ckp ok je tumbesaran semua cntik..da keluar da budaknya awal bulan 1 skrg da nk hmpir setahun umurnya elok je prut dia makin bambam ja 🤭 mommy jgn risau ya..doa byk2..

4y ago

Tq yee..hrp2 xde ape2 la nnti 😞

SME dgn sye lhaa. .sye dh 36 miggu. .26 nyh bwu jmpe doc. .sbab sye ade kcing mnis

Semoga dipermudahkan dan baby sihat² jer.. Aamiiin.

Doakan moga baik2 aja semuanya ya...jgn terlampau fikirkan

4y ago

Ok sis tq yee