Baby Songsang

Salam hai semua.. Sy nak tnye risiko jika baby songsang.. Mase 32week baby oke keduduknnya.. Harini g check kedudukan dia dah bertukar.. Kepala dah ke atas.. Now 36 minggu 2 hri.. Doc bg mase lg 6 hari..jika berterusan kemungkinan kene oparation.. ?

7 Balas

Semoga sis dipermudahkan urusan bersalin ye. Aamiin 🤲🏻💕 Sis setiap hari, sambil usap2 perut tu bercakap dengan baby. Pujuk dia supaya boleh bersalin normal. 🌹

Doc x ckp nak pusingkan ker? Slalunya skrg dorg ada mcm ni kan. Pusing guna mesin skrin tu.. Tak semua Hosp la kot..

semoga dipermudahkan urusan...pujuk baby...bykkan kedudukan sujud...moga baby ok nti...sy doakan sis😘

Try banyak sujud lama2. Banyakkan borak dgn baby suruh pusing. Baby manja tu nak pusing2 lagi 😁

Sujud lama2. Gosok perut cakap dengan baby keluar normal. InshaaAllah dia pusing balik tu

sy dl pun mcm tu last2 ceacer x pe janji selamat dua2

Semoga dipermudahkan segala urusan