Botol susu

Salam hai , saye first time jadi mummy. ilmu kurang sikit. nak tanye boleh ke ye kite campur botol susu? contoh tommee tippee wideneck & pigeon slimneck? lepastu baby saye baru je masuk 3 bulan & saye nak ganti puting botol. saye kene pilih puting 0-3 / 3-6 ye? saye ade try bg 3-6 tp die asyik tersedak. bg 0-3 takot flow die slow. tlg saye confius ?

1 Balas

Boleh nk campur botol. Jgn campur susu je. Takpe sis nk pakai puting 0-3m lagi. Tak tersedak sgt. Baby saya 4m masih pakai 0-3. Flow dia ok je. Laju jugak dia minum.

5y ago

Sama samaa