susu badan makin kurang

Saye bekerja dan di tempat keje saye susah untuk pam susu. Susu badan saye makin kurang. Anak saye baru 3 bulan saye dah bagi susu campur. Selepas hari ke 4 minum susu campur, anak saye kurang berak. 1 kali je. Kenape ye? Ape perlu saye buat?

1 Balas

Hai aisyah. Susu badan bergantung kekerapan bayi menyusu/kekrapan kita pam susu Kurang pam, kurang lah susunya. Qila cadangkan aisyah gunakan handsfree pam. Memudahkan aisyah melakukan kerja sambil pam 😄