Anak tak sihat

Salam. Hai nak tnye ibu2 Sekarang musim sakit utk kids ke ? Anak sy demam berulang, then muntah cirit birit. Dah sembuh tapi still weak Tak aktif sangat. Kejap oke, kejap Tak. risau sebab kids jarang sakit. Just Tanya jee in case kalau Ade yg same mcm anak2 sy. Tq

8 Balas

Ank2 sy pun dmm btuk slsema berulang silih ganti. Tiap bulan. Tak pernah miss. Pening kepala. Lepas sorg sorg kena. Yg ni dah baik, yg tu pulak jangkit. Pastu jangkit lg, pastu bila smua dah ok, tiber yg first baik td mula tak sihat balik. Hah ulang ulang ulang ulang dah berbulan2 gini. 😵‍💫