Sakit perut

Hai mommies , kalau rasa sakit perut macam cirit birit tapi tak berak . Just muntah je . Nak makan apa ya ? Perut senak sangat . Kalau berak pun keluar sikit je . Muntah je lebih . Sekarang dah 34w

2 Balas

cuba try mkan oat atw bubur jagung ke...yogurt sejuk2 pun ok..tpi jgn mkan malam..kalau xpun mkan bubur ayam..x pun mee sup .kena try eror..sy bwt mcm tu..sbab tkut anak dlm kndungan pun ikut lapar jga..sbab xde isi perut..

tnye kt tekak sis nk mkn ape hahh selalu ape yg tekak nk mkn tule yg bseleree insyaAllah