Bukak buku pink

Salam hai nak tanya kandungan usia berapa minggu yang sesuai untuk bukak buku pink kalau sebelum ni kita penah keguguran ? Saya check upt positive and if ikut apps ni katanya baby dah 5w tapi saya miscarriage awal bulan 5 hari tu And next month ada appointment lagi dengan doctor pakar untuk fully checkup Ada tak Mummy dekat sini yang penah lalui macam saya ni ? Mintak pendapat please Thankkk youuu

5 Balas

ahha saya pon gugur awal bulan 5 hritu. now 5w. blom buka buku pink sbb tngh tunggu 7w nk cnfirm . dh sttle cnfirm nnti trus cll klinik n misi bg appoinment buka buku. sethu saya mcm tu laah. tkperlu tunggu tunggu sbb kita kna dptkn ubt kuat rahim

10mo ago

ouhhh fahamm.. thankk youu .. semoga di permudahkan urusan sis

wsalam Sya buka buku pink hari tu kandungan 3bln,sy pun 3x gugur masa tu,skg bby dah 10bln, TGH mgandung lg🤦🏻‍♀️smlm cek 2garis..

10mo ago

terimaa kasihh banyakk banyakk sis.. lega sikit hati saya bacaa

@lyana ya Sis sblm tu ada ambil prancang suntik tpi bhnti x sesuai haid x brhnti 76hr..

Samaaa. Saya pun gugur bulan 5 skrg 5 weeks 🥹

10mo ago

mungkin sebab baby turun sendiri kot.. aah saya kene follow up and doctor nak tahu apa punca baby stop heartbeat

buka buku pink sebelum 12 minggu sis

10mo ago

thankkk youuu sissss