Buka buku pink

Hai mommy semua, boleh share tak usia kandungan berapa minggu mommy semua bukak buku pink? Dekat tempat saya usia kandungan 10-12 week baru boleh bukak buku pink. ?

43 Balas

Sy 10 week. Lusa terus kne minum air gula.. dlm sbln ni.. da 4 kali pi chekup. 1.buat buku 2. Minum air gula (gmtt) 3. Apoiment doc, scan bby sbb masalah edd tak same. 4. Confirm edd, hari ni baru ukuran scan same ngan jangkaan umur lpas lmp. So confirm tarikh edd guna yg 1st dlm buku pink ( ikut 1day last period )

Tempat sya 10 week,prnh kna srh balik tggu 10 week br dtg blik buat buku pink..tp kna awal prepare doc2 ..nsb jua dtg awal jd next p buat doc sdh ready..

4 weeks sbb saya ada masalah Adenomyosis skrg kandungan dah 17 weeks masalah spotting masa kandungan 4 weeks - 10 weeks😭

10 weeks..msa 8 mggu dh pegi klinik..pastu bt appointment utk buka buku pink masa dh 10 mggu..

sy 8 mngu dh buat...sebab umur dh 43 kena buat awal doctor bg tau takut nt risiko baby dn ibu

sama.. tmpt sy pon terima 10weeks keatas je.. sy bukak mse ngam² 10weeks

Sama la sy klinik kk bg appointment bukak buku Masa kandungan 12weeks

Saya haritu 6weeks dh bukak buku. Doc suruh bukak awal dkt kk.

7week.. dah buka buku pink.. ni dah tunggu masa jer 37w 1d

Sy buka masa 6mgu,8mgu scan dh nmpak alhamdulillah