kurang makan

salam hai mommies..nak tanya macam mana nak bagi baby 11 bulan makan sampai kenyang..sebab baby saya dia kurang makan..bagi bubur dia taknak..honestly nak makan yg manis je..berat badan pon x cantik sangat..minggu depan ada temu janji check berat badan..boleh kongsi tips x ..atau menu untuk baby 11 bulan 🙏🏻

1 Balas

dia selalu makan apa yg manis tu? baby 11 bulan dah boleh bagi makan nasi biasa, tak perlu bubur.