tips tambah susu badan

kurang makan tapi nak susu badan banyak .. nak pakse makan pon cboleh sbb tekak mmg taknak makan .. ade yg mcm ni tak ? boleh share x cmne nak banyak kan susu bdan tapi jenis kurang makan

1 Balas

mnum air kosong bnyk..minum susu..nestum 3in1.sbb kdg sy x smpat nk bekpes sampai lbh pd tghari.tp klau nk kualiti susu y baik kena ambik mknn y berkhasiat.sis mkn sikit2 xpe..roti 2 keping..biskut cam oat or Jacobs..kire ambik mknn y ringan n x berat klau xnk mkn sgt