Macrocephaly

Salam hai Ibu2 semua, sya nak tanya.. Ada tak yg ada pengalaman saiz kepala baby besar semasa dlm kandungan? Saya skrg 33 weeks . Doktor scan saiz BPD 36weeks, AC 31weeks, HC 36weeks, FL 34weeks. Berat baby dah 2.2kg. Saya GDM on ubat. Doktor ckp kepala baby besar, dlm buku Doktor tulis macrocephaly

3 Balas

Sye dulu mcm tu jgk doc ckp kepala besar. Tp sye setiap hari doa semoga baik ii shj. Alhamdulillah bayi lahir sihat