Kandungan 36weeks

Hai ibu² semua ..bagi semangat untuk sya ,baru²nie sya ada jumpa doktor pakar ...doktor bilang kepala baby kecik dari kandungan ....kandungan sya 36week dan kepala baby dalam lingkungan 33week ..rasa sedih sngat .siapa ada pengalaman macam nie ...apa yg perlu sya buat ibu² semua 😔doktor scan kandungan semula 38weeks nnti tengok perkembangan baby ....doakan anak sya sihat ibu² semua ..#firstmom #pleasehelp

5 Balas

Hi sis. Kadang scan ni tak betul sangat. Lagi2 kalau dekat kk. Scan tak nampak apa kelam jee 😃 macam saya anak first dulu dapat ukuran kepala besar 2w dari usia kandungan. Sampaikan anggaran berat pun cecah 3.7kg. Terus la kena emergency czer sebab saya jenis badan kecik. Dr takut sangkut bahu. Sekali keluar alahaii comel je 3.06kg. Jauh sangat beza 😂😂 kepala pun elok jee takde besar pun. Sis fikir yang baik2 saja yaa. Semoga baby sihat sentiasa 🥰

2y ago

Swasta tengok tempat juga. Macam saya checkup hosp swasta ok la agak accurate. Tapi klinik swasta tak sangat kot. Gi klinik swasta la yang dapat berat 3.7kg tu 😅 kk 3.6kg. Hospital swasta saya checkup dapat 3.4kg. Keluar2 3.06kg 😁

Assalammualaikum sis , saya hc anak time scan takmeningkat sama macam 32w waktu saya scan 35w . Tapi bpd baby meningkat . Anak sis sihat okey tak sekarang ? Saya risau . Tapi doktor takdak cakap apa pun , sebab bacaan scan yg lain semua meningkat , risau saya dibuatnya hm

ade pnh dgr scan byk kali npk punai je.skli kluar pompuan..bg sy scan ni jgn caye sngt.sy pn scan kate brat 3kg lbh.skli kluar 2.91 je🤣🤣

2y ago

hermm.. anak saya kata doc kata laki sebab mcm nampak pistol. pastu tiba2 pistol hilang. haihhhhh

semoga dimudahkan urusan sis...hopefully baby baik2 jee...aminn

Hai mommy. Moga sihat selalu mommy dan baby.