35W5D Saiz baby kecil dari usia

Hi, ada yg saiz baby agak kecil dari usia tak? Sya 35W5D saiz kecil & berat cuma 2.2kg...... mommy buat apa ya tuk bantu naikkan berat ni? Dah tanya Doktor, tapi doktor kata xda cara..... Kot2 mommy pernah alami.

1 Balas

Minum susu banyak2 or consume calcium pill prescribed by o&g. Ni kalau saya lah kt swasta. Baby saya third trimester tumbesaran dia laju. Saya bersalin 36w pun dah 3kg

3mo ago

In Sha Allah moga dipermudahkan. Jgn terlalu risau sgt sebab mesin scan tak 100% betul.