Susu kambing dan pregnancy

salam and hi everyone? just want to ask, is it good to consume goat's milk during pregnancy especially early pregnancy coz i ade dgr some people said tak elok untuk pregnancy, btul ke?? boleh share pngalaman x mommy2 susu ape recommended time pregnant especially first trimester. tq

17 Balas

I tak makan kambing pun, tapi teringin try susu kambing juna tu, i heard its good. But for during pregnancy i think its alright

5y ago

yupsss...saya minum Susu Juna..usaha minum juga dah kurma...after gugur Jan 2019...now alhmdulillah rezeki syawal...cek UPT positif...jaga makan juga x mkn fast food ..plan nk preggy semula ni saya pantangkn minuman yg caffein teh & kopi...