Susu kambing dan pregnancy

salam and hi everyone? just want to ask, is it good to consume goat's milk during pregnancy especially early pregnancy coz i ade dgr some people said tak elok untuk pregnancy, btul ke?? boleh share pngalaman x mommy2 susu ape recommended time pregnant especially first trimester. tq

17 Balas

salam..hi semua..sy da 29w tp masalah sy x suka/xboleh mnum susu..mmg dari awl pn x suka..so ape suggestion utk sy yg x boleh mnum susu..ada x cara lain 😣 ..sy risau kandungan sy je 😕

5y ago

pernah tnye doc klau xbley minum mcm mne nk dpt khasiat sme cm susu.. kene ambik ikan bilis selalu kate nye