Semoga saya terus kuat .

Salam dan selamat malam mummy semua. Saya saja la nak luahkan perasaan . Dua tiga menjak ni saya rasa sensetive sangat, sebab haritu saya ada test upt naik dua line, tapi tetibe period, sekarang ni bila saya tengok video baby atau gambar baby mesti saya rasa sebak, tambah tengok dekat fb, tiktok, ig semua tu Allahu rasa menitik ja air mata ni, dah la saya berjauhan dengan suami tu, kadang2 rasa serabut sangat kepala ni hummm kenapa dengan saya ek ? Kadang rasa macam tak betul dah . Ke sebab saya terlalu mengharap nak baby ye 😔. Saya dan kawin 2tahun . Masih pjj dengam suami ..

1 Balas

Salam Puan. Saya tahu pengalaman pjj bukan mudah. Orang alami saja yang akan faham. Puan boleh cuba berkomunikasi dengan suami yang Puan mempunyai perasaan untuk ada anak pada waktu yang terdekat dan minta suami bagi pandangan bagaimana keadaannya jika ditakdirkan ada anak tidak lama lagi. Adakah perlu pindah atau bagaimana. Walau apa pun saya doakan Puan dikurniakan anak pada waktu yang tepat. Aamiin. Moga dipermudahkan.