HOPING

Setiap kali dahnak period saya mesti rasa tak sabar nak tiba due period, sama ada period atau double line. Bila period, rasa sedikit hampa. Kadang rasa tertekan sedikit. Tengok kawan pregnant dan bersalin. Tengok post dalam group FB, berjaya pregnant. Masih berharap 2nd child. Orang cakap jangan fikir sangat. Tapi saya tak lari dari fikir pasal ni. Macam mana? 😭

1 Balas

Cuba mindset kan diri tu yg rezeki kita dan org lain tak sama & just follow the flow. Kalau ada, ada la. Kalau takda, nak buek cemana. Enjoy dgn suami n anak sedia ada skrg ni. Nak fikir pasal ni pun sbnrnya bagus juga, mulut manusia ni kan masin. Kerapkan ckp 'kalau, kalau, kalau', kalau kita ada anak lagi 1 habislaa u, tak tido mlm la lagi, nnt ade la tu insyaAllah. 🤭

4y ago

😊