Ttc 2 tahun

Kadang rasa sedih bila selalu dapat false line. Utk kita yang nak sgt anak , mesti selalu gatal tangan nak check awal. Harini dpo 11 tinggal 3 hari lagi nak period selalu cakap dlm hati jangan la period bulan ni..haritu dpo8 try check, dapat macam dlm gambar. Lepas tu malas dah nak check sebab tahu tu mesti false line tapi masih berharap semoga mengandung bulan ni 🥹 #ttc2tahun

Ttc 2 tahun
1 Balas

nnti lgi 1w try upt balik. nmpk samar2 tu. mybe sbb hormon hcg still rendah.

2y ago

Baikk nanti saya try test lagi.. tunggu lepas tarikh period.. harap tak period laa😭😭😭