Bibir kering

Salam dan selamat berpuasa semua .. Maaf nak tnya normal ke kalu bibir kering spanjng bulan puasa nie untk ibu hamil? Atau bahaya? Saya alhamdulillah larat berpuasa sebab tak kerja dan xde buat kerja berat.. Cuma time petang bila da bau jiran3 masak je baru la mula rase angin badan , mual semua.. Cuma part bibir dr hr prtame puasa sampai hr nie kering mengelupas je. Padahal da usaha minum air kosong bnyak mula dr berbuka smpai sahur. Tiap jam tersedar nk kencing .. N tiap kali p kencing, tiap kali tu sy mnm balik air kosong .. Tp bibir still kering n memgelupas teruk .

2 Balas

sy pakai lipbalm walaupun masih puasa. nk ambik wudhuk kena bersihkan la dulu. alhamdulillah bibir x mngelupas

Pakai lipbalm