Bayi Bibir kering

Salam mommies, bayi saya baru je lahir 19/1, sekarang susu setiap satu jam. Normal ke bibir kering dan mengelupas

Bayi Bibir kering
15 Balas

bibir original hitam ke? dah kena fototerapi sebab jaundice? kalau ye, tu normal sis. anak saya baru lahir bibir pink comel je. kena fototerapi, bibir hitam macam hisap rokok. bibir kering teruk 😂treatment fototerapi dah habis, kulit bibir hitam dengan yang kering tu akan mngelupas 😊

kalau full bf maksudnya sis kurang air masak sbb tu.bibir anak kering...lebih kan air masak sekurang nya 2 liter

Normal sis, ada bby yg bibir dia terus hitam, lps 2 baru akan merah

normal. klu ank sy , sy bubuh miyk kelapa dara. sapu sikit bg lembut

hai sy belle anak sy pun mcmni. mcmna ya? boleh baik tak?

normal je , tapi kalau kesian boleh bawa anak pergi klinik

Normal. Nak tukar kulit dalam perut dulu

anak saya pun macam ni

Normal sis, nanti dia hilabg sendiri

Normal sis.. Nnti hilang sndri..