Bibir kering

Salam dan hai.. Ade tak yg mcm sy, bibir rase kering je walau pon da minum bnyak air . Ade ckp pakai lipbam .. Sy ada try pakai lipbam sebamed .. Tp mcm x mnjadi . Blh tak kongsi lipbam apa yg uolls pakai time pregnt tuk atasi bibir kering 😊☺️

4 Balas

Mentholatum warna hijau. Bibir darah ke kering ke, pakai yang ni. Suami saya yang perkenalkan, sejak tu, apa vaseline, nivea, sebamed, semua saya campak tong sampah. Mentholatum hijau tu jugak terbaik.

Hi sis, saya punya bibir pun kering sampai luka, hitam macam orang merokok :( lepastu saya apply ni. Dalam seminggu dah boleh nampak hasil tapi kena kerap pakai la 2-3 kali sehari. Saya beli di Watsons RM15

2y ago

thanks sharing 😘 pregnt selamat pakaikan .

Mentholatum hijau. Kadang2 penutup dia ada betuk telinga kucing. Kadang2 bekas dia macam lonjong. Tengok kat farmasi mana awak beli. Tapi brand dan jenis ni.

Saya pakai lip balm hurraw.. Dapatlah kurangkan kupil2 dek bibir kering tu. Slps bersalin pun masih ada. Memang kena minum air lg banyak sbb sy menyusukan anak

2y ago

boleh kongsi pic lipbalm tu tak? 😊 nk mnta suami belikan . sebamed da nk habis tp bibir ttp kering cuma x steruk awal2 dlu