Bibir kering

Orang kata bibir kering kurang minum air.. Sy byk minum air masak pun.. 🥴🥴🥴 penat ulang alik tandas.. Bibir tetap mengelupas.. #20w merekah bibir ni... 😑

13 Balas

sama mcm.sy...dri start pregnant smpai skrg dh brsalin..n msih dlm pantang...tp bibir ttp kering n mngelupas. dh bnyk minum air ,mkan buah,vitamin c..still je bibir kering

tips sy sebelum tidur sapu Vaseline yang merah tu kt bibir esok bangun lap dulu guna kain or tisu , confirm smua akan tanggal bibir pon jdi licin .

sama macam sy. to, doc kata itu normal. kulit akan merekah sikit². kulit bibir kering. kite kene bnyakkan minum air walau kerap kencing😅

Try pakai lip mask Leneigne kaler pink. Dia tak membantu 100% lah tapi alhamdulillah dpt kurangkan sikit.

Banyakkan mnum air dan makan buah yg high vit c. Sy amlkn gitu. Once benti mkn buah bbir merekah huhuh

sama mcm sy..masa pregnant bibir jadi kering..malu jgk la nk mengadap org..lepas bersalin, elok je

sama macam saya 20week bibir sampai berdarah 😅 dh minum air msk pun sama je

sy pun sama.. bibir kering teruk, hri2 sy sapu vaseline alhamdulillah okay

Sama jugak..dari 17 week bibir mengelupas teruk..mcm² da pakai..

sama mcm saya..saya dr 16weeks..sampai skrg..33weeks