Bibir kering

Salam...maaf ye,sy nk tye. Ade tak ibu2 yg berpengalaman alami bibir kering..? Sy kiri dan kanan ,bawah bibir jd kering,knp ya..? Rase tak selesa,kulit mcm tegang je.. Ade tak yg alami...blh bgthu nk hilangkan mcmana...#15w

2 Balas

Normal sis, sebab perubahan hormon. Sis cuba minum air banyak banyak. Jangan kopek tau, nanti berdarah. Lepas tu pakai lipbalm yang tak mengeringkan. Contoh saya suka pakai brand SebaMed, perisa cherry. Bagus sangat. Tak melekit

Kurang air tu. Drink plenty of water to stay hydrated. Take care, mommy!