Bibir kering

Salam dan hai.. Ade tak yg mcm sy, bibir rase kering je walau pon da minum bnyak air . Ade ckp pakai lipbam .. Sy ada try pakai lipbam sebamed .. Tp mcm x mnjadi . Blh tak kongsi lipbam apa yg uolls pakai time pregnt tuk atasi bibir kering 😊☺️

4 Balas

Saya pakai lip balm hurraw.. Dapatlah kurangkan kupil2 dek bibir kering tu. Slps bersalin pun masih ada. Memang kena minum air lg banyak sbb sy menyusukan anak

2y ago

boleh kongsi pic lipbalm tu tak? 😊 nk mnta suami belikan . sebamed da nk habis tp bibir ttp kering cuma x steruk awal2 dlu