Bibir kering

pregnant 14 week .. tapi kulit muka kering tmbah2 kawasan bibir .. ada produk atau lipbalm yg elok dan selamat tak utk pakai .sebab tak selesa bibir jadi kering .. #ingintahu #pleasehelp

4 Balas

Yg di muka saya pakai je jenis minyak zaitun, safi ke apa. Ni malam masa nak tidur, tapi cuma pada tempat kering je. Tak sapu satu muka. Then lipbalm pakai vaseline je. Hehe

Saya pakai Hurraw. berkesan. Saya beli Hurraw lipbalm lps sy baca artikel dlm Apps ni pasal lipbalm sesuai ibu hamil. Boleh search. 😊

pakai vaseline sis, petroleum jelly. Banyakkan minum air okay..

Lipice boleh