doakan saya .

Salam , cuma nak luah seronok ja bila yg cek upt test mesti positif . :') saya ni dah lewat period nak dekat sebulan , bila cek jaa mesti negatif :"( doakan saya lepasni cek , result positif ya ?

19 Balas

semoga dpermudah sis. saya pn xperiod sebulan. mmg ada masalah period so xfikir yg saya pregnant. lps tu kerap kencing. kalau dh rasa nk kncing mmg xdpt tahan2 , shari sblom cek upt. saya mual mcm mabuk laut,lps tu xdpt hidu bau masakan lbih2 lgi goreng2an tu. esok cek upt lju je naik 2 line.

Insyaallah moga ada rezeki. Saya last period jan. Feb & mac x period. Test upt negative. April pun tak period juga. Awal may saya test lagi sekali upt baru positive. Rupanya ovulation lambat. Moga ada rezeki untuk awak. Aminn

Amin2 ya rabbal alaminnn.. InsyaAllah semoga ada rezeki nanti ya 😊💖

Aamiin, semoga dikurniakan rezeki hamil sis 😊

insyaAllah.. semoga dimurahkan rezeki.. aamiin

Aamiin.. In shaa Allah ada rezeki. Kena 💪.

moga ade rezeki zuriat tuk awak...Aamiin....

Amiin... Semoge ade rezeki sis...

Semoga ada rezekinye..amin

Aminn.. Semoga ade rezeki.