bila patut cek doktor?

Hai semua, sy dah lewat period 8hari, dari hari pertama lewat period buat upt memang positif. Tapi confuse bila patut sy cek dgn doktor ye? Ke dah boleh cek untk sahkan pregnancy ni

6 Balas

sy pun delay period 8 hari..trs g KK buat apa yg patut..tp sebelum tu check sendiri dulu..guna upt..lps dpt tau result positif baru g KK utk kepastian..

Biasenya check sendiri tapi tunggu sehingga 2 minggu dari tarikh period.. In shaa Allah clear je bacaan nya

Klau nk kepastian blh je g klinik check...xde mslh pon awk..🙂

Saya pergi klinik, 2minggu selepas test upt

Terus pergi klinik..

5y ago

G je klinik

Secepat mungkin

5y ago

Biasa takde waktu tertentukan untk cek di klinik