Kembung

Salam. Anak saya baru 24hari. Hari2 kembung. Nak buat macam mana ye. Kdg2 sampai sy menangis dengar anak menangis?

16 Balas

Sy pun dh alami,sy cuba mcm2 sapu minyak telon, mayyababy, yu yee, dh xtaw mne 1 tp alhamdulillah dah kurang buat urutan I love u dekat perut urut juga di betis dan tapak kaki belakang dan bahagian punggung, pastu tuam dengan daun mengkudu tiap kali lepas mandi dekat perut, kaki betis..pastikan sendawa lepas susu