Menangis sebelum tidur

Ibu2, blh tau x apa tanda2 kembung perut? Ank dh 7 bulan, lately ni kerap sngat menangis time nak tido pdhl sblm ni behave sgt n sng jga. Dia menangis tu mcm pyh nak pujuk kene berdiri bru bhnti. Lps dh btenang n letak atas tilam trus ttdur. Adakah tu tanda kembung perut ye? Actually sy bru tkr susu anak sbb dia kurg sgt mnyusu smpaikan bmi atas pagar nak masuk line kuning, risau susu tu buat dia kembung tu yg kuat menangis lately. Dlm msa sma lak gigi 4 btg tumbuh serentak. Mohon bantuan ye. #firstmom #firstbaby

1 Balas

tanda2 kembung perut, try ketuk2 mnja perut baby ade bunyi x? klu bunyi mcm drum tu kembung la tu.. lps mndi ade sapu mnyak telon/ urut perut bby?

10mo ago

Ada je spu xpnh xsapu even lps tkr pempers pun sapu gk..