Baby Menangis Sepanjang Malam

baby sy cepat kembung perut.. malam ni tak dapat tidur langsung sbb baby menangis..

2 Balas

ala cian nye baby and mama... sis cuba make sure 3 perkara ni . botol susu anti colic, burp kan baby after setiap penyusuan sikit atau banyak baby mesti kena burp. sapu minyak telon kat perut kaki.

sapu minyak kat perut/tapak kaki/ pelipat bawah lutut. sendawakan baby. bedung kemas2. bukak white noise. tepuk tilam instead of tepuk baby.