baby menangis

Ada tak kt sini masa dalam pantang baby asyik menangis ary2 MCM saya? MCM mna nk ilangkn ye? Nk kata kembung x PON..

2 Balas

👉 Calm Time 🌸Memberikan keselesaan 🌸Mengurangkan tekanan 🌸Mengurangkan keletihan 🌸Bantu anak lebih tenang Cara guna: 👉sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan. Balm ini membantu menenangkan anak anda jika dalam keadaan tantrum / mengamuk / menangis tanpa henti. 100% dari Essential oils 😍 Tambahan bahan : 🍄Lavendar 🍄Orange 🍄Mandarin 🍄Frankincense 🍄Geranium 🍄Marjoram 🍄Bergamot 🍄Roman Chamomile Berat: 18 gram Harga : RM 49.00

Cuba puan search pasal sawan tangis bby