9 weeks dan janin sudah tiada jantung.

Salam ade tak dekat sini ade pngalaman scan kandungan 9mggu tp jnin xde jntung.n rpeat scan plak smue normal? Ade x?? Sb dktr ckp kndgn xjd.😢

17 Balas

dh wt tvs scan mmg xde jntung..,dktr ckp kndugn xmjadi,dktr bg masa 3mggu utk trun sdri😣.janin ade.nmpak jlas.cuma xde jtung,n skrg dh ad spotting.xde rzki

Sma mcm sy dlu sis 9w xde jntung dctr plk kata 50-50 mngndung 11w dtg scan blik alhamdulillah bby shat bru ade jntung

1y ago

Tvs scan mmg dah bole nmpak tu

pernah terjadi tahun 2019. awal2 scan xda janin. cuma nmpk kantung. tepat 12 minggu akhirnya period. kandungan x menjadi.

Sy hritu pun sama sis.scan 8weeks+ blum ada heartbeat.doktor suruh repeat lg 2minggu.alhamdullilah scan dah ada jantung.

1y ago

xde spotting sis.sy risau juga bila scan xde jntung.sbb sblum ni sy prnah keguguran.smentara nk tnggu 3weeks lg nk scan tu bnyk2 doa minta keajaiban🤭

awak scan dkt mana tu? cuba la pergi 2@3rd option klinik lain

1y ago

setuju yg ini 🥺

Cuba try klinik lain.. kdg2 ada je doc yg xpndi scan..

1y ago

btul. klau dpt cari klinik yg mmg klinik pakar sakit puan lgi okay

try cek kt klinik lain