Perkembangan janin

nak tanya ikutkan apps asianparents kandungan sy dah 8weeks,tp smlm pergi hospital cek dan scan dktr ckp bukan 8weeks tp 5W1D,dan normal ke saiz janin utk 5W1D 1.62 cm?? sy ade sedikit kerisauan skg ni 🥺 #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Mcm sy ikot period 13 weeks, doc kk scan n ikot saiz baby skrng baru 10weeks. Rilek sudah, xpayah nk pening2 sgt. Benda ni normal je. Ada org beza seminggu, ada yg dua. kadang disebabkan pesenyawaan telur kita lambat. Yg penting kk kasi tiap 2weeks repeat scan tengok perkembangan baby

2y ago

sy risau sbb sbb ade km pkai insulin,dan dktr ckp bila preggy ade byk risiko. tkt janin xbsr je ikut weeks .

Normal shja

2y ago

normal ye sis saiz janin dgn weeks ?