alahan teruk

Salam.. Ade tk kat sini yg alahan teruk macam sye.. Pagi ptg malam muntah je.. Skrg dh 4 bulan tpi still muntah.. ?

18 Balas

Ada.. Tapi tak semua org laa kene alahan teruk ☺️

Sye alahan sgt2 trok smpai 5bln,msk 6bln bru ok skit2.

5y ago

Insya Allah smoge kite tros kuat🤭

Saya masa nak masuk 5 bulan baru ok sikit 😊

5y ago

Hmm harap laa stop muntah kan hehe

Samala kiteee...bertahanla mommyy...😢

5y ago

Hmm bertahan la kite demi anak

Normal

saya sis.... dah 5 bulan masih mabuk.... saya lagi teruk kot.... masak x boleh... mandi malas.. keluar rumah malas..... bau² makanan x boleh.... yg paling best.... sya ni hantu durian..... tapiiii skrg ni bau durian oun dh muntah....

5y ago

Wahh.. Sis mcm akk sye.. Dye mengandung no 3 skrg.. Mcm sis.. Hehe

Masa sy ank 1st alahan smpi 7bln.xleh mkn nasi langsung.muntah,loya,melepek je... Masuk 8bln bru skit2 ok.

5y ago

Hmm harap bulan ni last hehe

Normal dek..

5y ago

Ok kak.. Hehe biaselah sye anak first..