alahan berkurang

hi mommies nk tye sy dh msuk 12w tpi alahan berkurang tk mcm sblum ni lepas mkn je msti muntah teruk🥹tpi mual2 tu still ade cuma dh kurang sikit lah, normal ke mcm tu ye kdg risau nk pi scan mcm awal lagi sbb 10w ritu dh scan semua ok😩

2 Balas

sy dri 10 week dh kurang dh muntah. just sehari skli je muntah. dlu terok. now dh boleh mkn mcm2

Normal awak😊

6mo ago

Morning sickness ni sebab hormon kita. No worries😊. Dan tak semua orang ada morning sickness. Salah satunya saya lah hehe