GDM AND MISCARRIAGE

Salam, ada ke mommy yang usia kandungan da 25 week keatas and ada GDM yang baby miscarriage tiba tiba sbb gula tinggi? Ada juga tak mommy yang tak berjaya control GDM tapi selamat sampai bersalin?

3 Balas

bkn pnglmn sy, tp pnglmn jiran sy. lahir bby kndungan 26w sbb GDM tak terkawal, 1 jam shj hidup di luar. usually klu keadaan mcmni, dktr suruh control gula dulu sblm pregnant semula. klu x high possibility utk berulang sgt tinggi.