Takde alah dan sakit

Pregnant kali ni mmg takde alah tapi last week sakit breast and cramp perut. Hari ni tiba² breast pon tak sakit baru 5week, jadi risau pulak sebab before ni bila tiba² stop alahan n hilang tanda pregnant then miscarriage. Mintak doakan kandungan sy kali ni selamat sbb lama menanti😟#firstbaby #TTC

3 Balas

Sy ttc 9 tahun.. Sekali tu baby meninggal dalam perut, sekali tu gugur 2 bulan. Ni yang 3rd kita doa sme2

2y ago

Amin amin amin

sis kandungan okay tak? saya sedang menghadapi😭

Aamiin moga rezeki sis ya.