due 24 10

salam.. ada x ibu yg due dekat2 mcm sy da bersalin.. sy masih tggu hari... perut kerap mgeras tapi xada tanda lagi... mgeras yg xkonsisten tapi kadang2 sakit mencucuk2 di bawah perut...

14 Balas

Sy 27/10. Perut kerap mengeras juga. Dan baby still aktif. Rasa ngilu2 kat bawah kekadang. But lendir, darah, rasa sakit mcm senggugut tu blm ada lagi. Bila scan semalam, air ketuban dah kurang sikit. Hopefully minggu depan dah boleh bersalin. Cepat atau lambat moga itulah yg terbaik Allah atur untuk kita. 😊

5y ago

Byk2 berdoa sis. Jgn lupa buat smyang hajat sy pon hmpir ptus asa. Alhmdulillah Allah prmudahkan jgn jemu berdoa ye

Huhu smala. Sy due 23hb 10 dan perut sntiasa mgeras mlam2 susah nk tido.. Susah ati la tkot trlebih due. Ptg td siap meronda dlam mall lgi sbb nk cepat bersalin. Semoga dipermudahkan urusan kita tk nak la trlbih due. Huhu

5y ago

ya sy susah tdo malam. huhu harap2 xovedue.. semoga kita sama2 dipermudah kn

Sama lah tarikh due kita sis. Mmg kerap mengeras tapi takde apa2 tanda lagi setakat ni. Kena pantau kalau ada keluar lendiran bersama darah, pecah air ketuban dll

5y ago

tula..sakit mgeras2 tu ada.. risau

Semoga dipermudahkan bersalin nty mumy2 smue.. Xlame jek lagi tu tarikh msing2.. Hehee. Sy lmbt lg.. Due bln 2 next year. 😁

saya due 25/11 blom ada tanda2 lgi cuma perut kerap mengeras lepastu sakit pinggang

Samala...perut Saya mengeras.gi hospital diorng ckap baby ok Dan air ketuban ckup

5y ago

Haa..risau jugak.

Sy pon tengah menghitung ari..due 23.10.. xda tanda utk besalin lg..

keraa tu tanda mild contraction huhu tu Dr yang bagi tahu.. Normal insyaAllah..

sy da selamat bersalin ahad lepas.... bsalin maaa 39 mgu 4 hari 😊

5y ago

sy kua lndir n drh

jaga kesihatan. dah nak dekat dah tu. contraction on off.