Tak Tahu Pregnant

Salam.. Ada tak kat sini yang baru tahu pregnant selepas 2 bulan.. ?

2 Balas

I dulu tahu masa 9 weeks, itu pun sebab rasa tak sihat and my husband yg cakap, I rasa u pregnant ni. Sebab period pun tak teratur, tak expect pulak. Beli upt check mmg betul positive, lepas2 dah tahu tu, datang haa segala morning sickness muntah apa bagai, sebelum tahu tu just rasa lemah badan je 😆

5y ago

😅 Risau nya sebab yer la dlm tempoh 2 bulan tu makan macam2.. Takut baby tak cukup nutrition.. First pregnancy.. 😔

Saya lg teruk sis. Dah 5 bulan baru tahu. Tak expect. Lgpun perut tak nampak. Siap mkan nenas stengah bijik. Tp alhamdulillah tak jd pape.

5y ago

Alhamdulillah... Muga mommy dan baby sentiasa sihat.. Insya"ALLAH 😊😊😊