Salam nak tanya ada sesiap tahu tak cara kira minggu pregnant, selepas keguguran saya hamil lagi

Gugur 2/2 now pregnant again

Salam nak tanya ada sesiap tahu tak cara kira minggu pregnant, selepas keguguran saya hamil lagi
7 Balas

sama mcm sy sis.. sy gugur 6/2 , cek upt 10/3 positif.. dh bukak buku pink pun, nt doc akn kira kandungan ikut scan sbb kita xsempat period kan.. smoga baby sihat2 je sis☺

4y ago

haah gugur sndiri tetiba ada darah fresh blood

cuba try test pakai Clear Blue yg boleh tahu berapa week. Saya macam awak, tak smpat period terus preggy. Pakai Clear Blue detect 3+ kandungan 5w++ so baru saya gi scan.

4y ago

doc scan dia anggaran 6mggu mungkin lebih dia ckp.. jantung bby pun dah ada dengupan

Cuba pastikan btoi2 dlu sis...HCG amik masa utk hilang lps gugur...sy dlu sebulan lnh br bebas dr hormon gugur... Positif je tp makin pudar..lps sebulan lbh br hilang...

4y ago

sy dah scan degupan jantung bby pun dah ada sis 🙂

lajunya pregnant balik.doc tkde suruh awk berpantang dlu n hold 3-6bulan utk pregnant balik ke ?

4y ago

saya dari anak no 1-4 ni muntah mmg xleh tahan dgn ubat.. tetap muntah jgak

Kira dari 1st date of your last period (LMP: last Menstrual period) sis..

4y ago

sy xsmpt period sis tahu2 pregnant

slepas gugur ada dtg period tak?

4y ago

aminnn kita doa sama2 diberikan rezeki insyaAllah 🥰

call kk berdekatan anda..