Positive GBS 20 Weeks

Salam, ada sesiapa ada pengalaman positive gbs semasa mengandung dan macam mana nk hilangkan..takot infection sbb pernah ada history premature birth disebabkan infection..doc kata skrg x bagi antibiotik smpai la nk bersalin nanti..sy risau sbb takot jadik infection dkt kndungan

1 Balas

gbs takkan effect kat baby dalam kandungan. nanti time dah nak bersalin, baru doktor bagi antibiotik untuk elakkan kuman gbs terkena kat baby time bersalin especially kalau bersalin normal.