Gbs positive

Sy disahkan positive gbs pd kndungan yg skrg,ada formula utk hilangkan gbs nie x..

2 Balas

Saya nk tnye yg ade pengalaman bersalin n ve gbs . Kalau bersalin normal kene on antibiotik kan ? Kalau caeser kene on jugak or tak ? Dlm dilema nk bersalin normal atau ceaser . Kita risau kalau bersalin normal risiko tinggi pada baby .

2y ago

yew,,baby sy lepas 3 ari dah kluar wad..

Nanti nak bersalin kena bgthu doc & nurse yg awk gbs positif, supaya diorg bagi awk antibiotics masa bersalin utk elakkan risiko anak terkena jangkitan kuman yg merbahaya

2y ago

Sama2 sis