#GBS Positive

Alhamdulillah check dkat pakar O&G harini,uri dah naik atas.. Tapi dr detect ada infection(GBS) pulak.. Nanti nak bersalin kne on antibiotik.. harap2 bby tak ada apa2 bila bersalin.. dugaan di akhir kehamilan.. Harap2 semuanya dipermudahkan.. #34week #firstbaby

2 Balas

Alhamdulillah sis. Semoga semuanya dipermudahkan Insyaallah. Tahniah for the baby!! Take care ye

Sy cek kk de gbs T ve jgk..... Sy on antibiotics seminggu.. Dah 37w 3d