Vaccine Covid 19

Salam, ada ibu mengandung yang ambik vaccine covid tak?

39 Balas

ambil , masa 14week first dose and second dose 17 hb ni .. memula risau jugak tapi nurse kasi semangat sikit haa tu boleh ambik 😂 antivac before ni hahahahh

3y ago

hahahaha bagusss ini yg kita mahu 👏👏👏

waalaikumussalam wbt saya ambil dah first dose masa 14 minggu..in shaa Allah esok second dose..moga baik2 saja semuanya..kita ikhtiar selebihnya tawakal

Ambik complete dose dah , saya positive covid19 , nasib baik sempat ambik vaccine , alhamdulillah tak teruk CAT2 tapi kena warded jugak .

3y ago

Positif covid tu lepas dh lengkap 14 hari dos kedua ke?

ada .. alhamdulillah so far okay....1st dose dulu sakit lengan....2nd dose demam menggigil...sehari je....lepas tu dah okayy...

Alhamdulillah sy dh complete 2 dose.. vaccines pfizer…😬…doc pn suggest amik..so far setakat ni sy n baby sehat2 jer..

Completed pfizer dua dos 😊 Week 24 first dos dan week 27 second dos. Alhamdullilah okay je dah lps 14 hari 😁

sya vaksin 36minggu...dos1..dos2 39minggu ni 13/9....bersalin lak 21/9...lau ikut due date...baby first

wasalamm.sy dah complate 2dos..skrng 25w.. alhmdulillah xde pape yg berlaku stakat nii

ada. dah complete amik vaksin sinovac dah. alhamdulillah tak ada apa2 side efek..

sudah lengkap 2 dose vaksin. semasa usia kandungan 20minggu. skrg dah 31minggu