Ada tak kt sini yg dh dpt appointment ambik vaccine? Sya tngh mengandung 27mnggu. Nk tny any advice?

9 Balas

sy dapat appointment, tapi terpaksa cancel. sebab husband and satu family kena covid. lepas habis kuarantin 4 minggu kat rumah, terus pi walk in vaccine, dapat pfizer. no side effect for first dose on baby dalam perut setakat ni, kecuali si emak yang pening kepala campur berat lengan sebelah. get ready with panadol, and everytjing will be alright😆

ank buah sy dah complete dose bln lps . skrg 35w . tunggu nk bersalin . kita doa baik² je ♥️ semoga semua nya dipermudahkn utk puan

saya pun dah lengkap 2nd dose on aug . Alhamdulillah takde pape , baby pun aktif je. Kandungan da 34weeks 😊

Saya dah complete juga dos vaksin. So far tunggu hari je nak bersalin, semua ok dr baby dan ibu juga.

ambik aje sis..Saya complete dose 2 sebelum 28w.Alhamdulillah semua okay,bby pun aktif macam biasa..

alhamdulillah dh complete dos.. xd ape2 . n bby aktif.. kalau lenguh2 tangan biasa tu normal la

better ambik sis sebab bila dah 33weeks if nak ambik tak boleh nnti kena suruh balik

sy dh complete dos 2 27mggu ritu.. skrg dh 32mggu , alhamdulillah xde apa

saya dah complete dose bulan 7. alhamdulillah okey