Membaca tentang usg down syndrome

Salahkah saya byk membaca dan tgk gmbar beby downsyndrom atau msalah2 kandungan yang lain? Saya selalu kena marah dgn husband..sbb dia ckp sya paranoid. Nnt klau tgk gmbr2 mcm tu.nnt beby terkenan jd mcm gmbr yg saya tgk. Sedangkan sya cuma nk amik tahu ja .

1 Balas

kalau boleh.. baca lah article yg positive.. sbb waktu mengandung ni xelok stress stress.. nanti effect perkembangan baby.. bahan bacaan akan mempengaruhi emosi dan mental kita juga..

4y ago

kalau baca sbb suka membaca je takde masalah pun... ade certain org sampai jd murung... kalau xde masalah mcm tu ok je...