Gerakan kaki tangan beby

Kandungan berapa week selalu dah nampak gerakan kaki tangan beby. Sya tgk ada yg 20week dah nmpk pgeraka. Jelas kaki tgn beby.

5 Balas

sy pn ttanya jgk.. sy 8 bln x nampak kaki dan tgn baby pn lg.. dlu tgk kakak ipar 8 bln terang2 nampak kaki dia.. comel je tgk

moga sis & baby dlm keadaan sihat & comel,moga baby lahir dgn mudah & selamat ,sihat tubuh badan & akal fikiran..aamiin

skrg dah 31w nampk perut ja berombak bila dia bgerak..kaki tangan siku xnmpk lg..myn sbb kulit perut tebal agaknya...

saya dah 8bln pun tak nampak jelas kaki ke tangan yg tgh bergerak sbb perut tebal,nampak timbul je

depand org jgk