Nak tnya 34minggu 2hari mmg akan ada buasir ke? Sakit sgt bila lps berak.. Agak2 bila dy boleh hilang?

Sakit sangat

2 Balas

Sembelit teruk? Kalau ada serbuk manjakani, try sapu dkt buasir tuu. Banyakkan makan buah2 yg banyak air. Banyakkan minum air. Kalau still tak okay, refer dgn doc. Takut melarat smpai dlm pantang nnti

2y ago

xsembelit pon cuma buasir terkeluar je lps berak bru terasa sakit

Dapatkn rawatan di klinik. Mungkin akan berulang selepas bersalin nnt. sy baru 12 hari bersalin. kena buasir selepas bersalin, seksanya rasa. nk duduk, jalan mmg sakit sngt.

2y ago

masa bersalin xkena. lps bersalin kena.